Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Ziua eroilor şi a Comunei Ostrov, 21 mai 2015

Primaria şi Consiliul Local Ostrov au organizat în data de 21.05.2015 evenimentul cultural de sărbătorire a „ Zilei eroilor şi a comunei Ostrov”. Evenimentul s-a desfăşurat şi în acest an, de Ziua Înălţării Domnului conform calendarului creştin-ortodox, şi a inclus un program pregătit de elevii Şcolii cu clasele I-VIII din Ostrov, precum şi depunerea de coroane la monumentul eroilor din localitate, respectiv premierea veteranilor de razboi din localitate. S-a apreciat un număr de aproximativ 250 participanţi, inclusiv turişti.

Ziua eroilor şi a Comunei OstrovZiua eroilor şi a Comunei OstrovZiua eroilor şi a Comunei OstrovZiua eroilor şi a Comunei OstrovZiua eroilor şi a Comunei Ostrov

Pentru mai multe detalii: UAT Ostrov, Crişan Smaranda, 0241 857 010


Cupa Tropheum Traiani, mai 2015

Cupa Tropheum Traiani este un eveniment cultural – sportiv dedicat elevilor implicaţi în activtăţi sportive pe echipe (fotbal) din întreaga zonă, organizat de un operator local în colaborare cu UAT Adamclisi în luna mai 2015. Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 300 de persoane, cu o mediatizare zonală.

Cupa Tropheum TraianiCupa Tropheum TraianiCupa Tropheum TraianiCupa Tropheum TraianiCupa Tropheum Traiani

Pentru mai multe detalii: UAT Adamclisi, Serif Sibel, 0241 854 623


Sărbătoarea hramului Mănăstirii Dervent, 17 aprilie 2015

Evenimentul cultural – religios, Hramul Sfintei Mănăstiri Dervent cu ocazia prasnicului Izvorul Tămăduirii s-a sărbătorit în anul 2015, pe 17 aprilie. Evenimentul a atras peste 600 de persoane: localnici, invitaţi, turişti – pelerini. Reprezentanţii UAT Ostrov s-au numărat printre invitaţii evenimentului mediatizat în presa de profil: Trinitas TV, Neptun TV, Antena 1, PRO TV, Radio Constanţa, înregistrări video youtube.

Sărbătoarea hramului Mănăstirii DerventSărbătoarea hramului Mănăstirii Dervent

Pentru mai multe detalii: UAT Ostrov, Sfânta Mănăstire Dervent: 0241 857.707.


Tabăra internaţională de creaţie “Dunărea și Dobrogea creștină” - Ediţia a X-a, 13-23 iulie 2015

Cea de a X a editie a Taberei internaţionale de creaţie “Dunărea și Dobrogea creștină”, dedicată românilor de pretutindeni, a fost organizată la Mănăstirea Dervent în perioada 13 iulie – 23 iulie 2015.

Acest proiect cultural desfăşurat în parteneriat reuneşte artişti români de pe ambele maluri ale Prutului, şi este coordonat de Mănăstirea Dervent şi de cunoscuţi critici de artă. Proiectul cultural al Mănăstirii Dervent, ce are loc anual cu binecuvântarea și susținerea Arhiepiscopiei Tomisului, a implinit în 2015, 10 ani de existență.

Cei 22 de artiști plastici, la finalul taberei, vor îmbogăți colecția Mănăstirii Dervent.

Tabăra internatională de creatie “Dunărea și Dobrogea creștină”

Tabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGY - Ediţia a II-a, 29 august - 7 septembrie 2015

Ediţia a II-a a Taberei Naţionale de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGY a fost organizată de o asociaţie culturală din Constanţa în perioada 29 august - 7 septembrie 2015 şi a reunit artişti din centrele universitare Cluj, Iaşi si Constanţa, de la specialităţile sculptură, pictură şi design.
Evenimentul organizat chiar pe platoul Monumentului Triumfal Tropaeum Traiani, de la Adamclisi a atras peste 200 de persoane şi a fost mediatizat in presă: Neptun TV, Radio Constanta, înregistrări video youtube.

Tabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGY

Pentru mai multe detalii: UAT Adamclisi, 0241 854 623


Simpozion, 22 noiembrie 2015

Simpozion la implinirea a 50 de ani de la moartea renumitului teolog şi avocat Ion (Jean) Dinu si Pestera Sf. Apostol Andrei in perioada interbelica – organizat in data 22.11.2015, la Adamclisi. Evenimentul a atras peste 100 de persoane, printre care reprezentanti ai comunei si ai liceului din Adamclisi, reprezentanti ai bisericii si localnici. Mediatizare in presa: Cuget Liber, Stiri on-line.

Pentru mai multe detalii: UAT Adamclisi, 0241 854 623
Nu există comentarii la acest articol.