Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sărbătoarea hramului Mănăstirii Dervent, 06 mai 2016

Evenimentul cultural – religios, Hramul Sfintei Manastiri Dervent, Izvorul Tamaduirii, s-a sarbatorit in 2016, pe 6 mai. Evenimentul a atras peste 500 de persoane. Reprezentanţii UAT Ostrov s-au numărat printre invitaţii evenimentului mediatizat în presa de profil: Trinitas TV, Neptun TV, Antena 1, PRO TV, Radio Constanţa, înregistrări video youtube.

Vizioneaza clip-ul

Pentru mai multe detalii: UAT Ostrov, Sfânta Mănăstire Dervent: 0241 857.707.


Ziua eroilor şi a Comunei Ostrov, 09 iunie 2016

Primăria Ostrov a organizat în data de 09 iunie 2016, evenimentul cultural denumit „Ziua eroilor si a comunei Ostrov”, in centrul comunei, in apropierea Monumentului Eroilor Ostroveni. Evenimentul a inclus un program pregătit de elevi, precum şi comemorare si depunere de coroane la monumentul eroilor din localitate. S-a apreciat un numar de aproximativ 200 participanţi, inclusiv turişti.

Ziua eroilor şi a Comunei OstrovZiua eroilor şi a Comunei OstrovZiua eroilor şi a Comunei Ostrov

Pentru mai multe detalii: UAT Ostrov, Crişan Smaranda, 0241 857 010


Tabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGY - Ediţia a III-a, 1-10 august 2016

Cea de-a III-a editie a Taberei Nationale de Creatie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGY a fost organizata tot de o asociatie culturala din Constanta in perioada 1-10 august 2016 si artisti din centrele universitare Bucuresti, Constanta si Germania, de la specialitatile sculptura, pictura si design. Evenimentul a atras peste 300 de persoane si a fost mediatizat in presa: Neptun TV, Radio Constanta, telegraf online, cuget liber, inregistrari video youtube.

Tabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGYTabăra Naţională de Creaţie ADAMCLISI ART ARCHEOLOGY

Pentru mai multe detalii: UAT Adamclisi, 0241 854 623
Nu există comentarii la acest articol.